RESERVEREN
VOOR HET TERRAS

Reserveren doen wij ter plekke aan de deur.

Wij hanteren geen tijdsblokken maar vragen wel uw begrip voor het feit dat wij proberen onze tafels buiten vrij te houden voor gasten die willen lunchen/dineren.
Kom gerust op de bonnefooi onze kant op, wij hebben iemand buiten staan die u zal opvangen en een tafel zal wijzen zodra deze beschikbaar is.

Voor al onze gasten die geen plekje kunnen bemachtigen maar toch iets lekkers willen bestellen om mee te nemen, kunnen dit in onze take-out winkel doen van 09.30 – 19.00 (zie kopje lunch en diner take-out).

Diner
afhalen & bezorgen

Geniet nu iedere dag,
van ’t Wycker Cabinet at home!

Heerlijke bistro gerechten in enkele simpele stappen thuis klaar gemaakt.

Naast Cabinet Classics, die los te bestellen zijn, hebben we ook een 3 gangen menu die u zelf kunt samenstellen.

Wanneer
Maandag t/m zondag.

Bestellen
Iedere dag tot 16.00
via Whats-app:
+31 6 179 39 835

Afhalen
Maandag  t/m zondag
tussen 17.00 – 18.00

Bezorgen
Maandag t/m zondag
tussen 17.00 – 19.00.*

* Vanaf € 20,- gratis bezorgen binnen Maastricht, Meerssen, Bunde, Gronsveld, Eijsden.

Lunch take out

Voor thuis – onderweg – op het werk

Dagelijks geopend vanaf 10.00 – 18.00.

Kom langs de kraam en bekijk onder het genot van een kopje koffie onze dagverse wisselende lunch specials, gepresenteerd in de vitrine.

Smakelijke vers belegde broodjes met o.a. steak tartaar, carpaccio, Manchego & Serranoham, wisselende frisse salades, wraps en diverse huisgemaakte zoetigheden.

Ook serveren wij huisgemaakte frites met truffelmayonaise of stoverij.
Of ga voor een van onze befaamde flammkuchen.

Ter plekke te bestellen of via Whats-app
+31 6 179 39 835

NIEUWS

Het is zo ver, we mogen eindelijk verklappen wat wij gaan doen met onze ruimte in de Wyckergrachtstraat.
Wat vroeger Kookstudio a la Carte was, is daarna onze voorbereidingskeuken geworden en zou later gebruikt gaan worden om groepen te gaan ontvangen, groepen die wij in ‘t Wycker Cabinet vaak niet konden plaatsen door de drukte, dit idee hebben wij echter laten varen.

Er gaat nu een gigantische mooie samenwerking komen, tussen Gilbert von Berg, chef de cuisine van Chateau Neercanne en Sander Verhoeven, eigenaar van ‘t Wycker Cabinet.

De voormalig Kookstudio ondergaat momenteel een metamorfose en hier zal op korte termijn op zeer hoog niveau gekookt gaan worden, met een eigentijds concept, en in een eigen kenmerkende sfeer, zoals men die ook aantreft in ‘t Wycker Cabinet.

Beide heren, ook nog eens neven van elkaar en dus al jaren bekend met elkaars kwaliteiten en ambities, slaan de handen in een en gaan spoedig een mooi, verrassend en verfrissend fine-dining concept uitrollen aan de Wyckergrachtstraat 24, dat voor Maastricht en zeker het stadsdeel Wyck, een verrijking zal gaan worden.

Wij hebben er zin in, tot snel, zodra we mogen.

Sander Verhoeven & Gilbert von Berg


📸 @studio_laroche

Ambachtelijk & Bourgondisch

‘t Wycker Cabinet brengt een gouden combinatie; de authentieke bourgondische sfeer van Maastricht en de huiselijke sfeer van deze klassiek maar simpele Franse bistro met een knipoog naar het Mediterraanse en de tijd van nu.

~

Zowel voor ontbijt, lunch, apéro, diner of borrel is ‘t Wycker Cabinet de plek bij uitstek. De keuken heeft een bijzonder fijne prijs-kwaliteit verhouding, alle producten zijn dagvers, van lokale leveranciers en worden met zorg bereid. De inrichting en service zorgen ervoor dat ‘t Wycker Cabinet absoluut een plek is om terug te komen.